Can Patilla, 5 de febrer de 2011
Es molt complicat traslladar a un relat el que vius a un fet tan complexe com unes matances. Estic content d'haver-hi anat. Feia molts anys que no havía anat de matances. Les darreres que record les ferem a casa meva amb en Pep Moson fa mes de 30 anys. El que més ha canviat és la manera de matar el porc.
La jornada va començar a les 7 del matí i va acabar l'endemà a les....
Aquesta son una sèrie de fotos que narren visualment les matances
|
En JuanRa |
|
En Pere Font atent al pes del porc |
|
Socorrar i afeitar |
|
En Juan Ra comença la separació de les parts |
|
En Mateu i en Sito tallen i preparen la carn |
|
En Miquel Sua començar a barrejar la pasta de la sobrasada |
|
En Miquel Sua i en Toni Pillu |
|
En Kiko Pillu fent botifarrons |
|
Mado Tia Barbara |
|
Ses dones cossint bufetes, culanes i llonganisses |
|
A l'espera |
Es evident que no hi cap fotografia dels moments de berenar o menjar. Els moments de berenar o menjar no se fan fotos, es berena i es menja.
No hay comentarios:
Publicar un comentario