El Salt des Freu




 Dissabte 30 de gener de 2010


La visita a Es Freu, a Orient, per a contemplar aquest troç d'illa que ens transporta a un altre lloc, que té una quantitat de llums fruit de l'espesura del bosc d'alzines i el torrent, és tal vegada un dels passejos més frequentats a l'illa. Es curt el passeig i assequible per a qualsevol edat.


Dissabte erem dos menys, ja que alguns disfrutaven de la capital portuguesa mentres els quatre restants partirem a fer el passeig pel Freu.

Començarem el matí del dissabte 30 de gener amb la mateixa puntualitat. Entrarem a la vall d'Orient per Bunyola i anarem a deixar el cotxo a nucli del poble. Des d'allà caminarem fins al Freu. Durant el camí toparem amb alguns ciclistes amics que també aprofitaven el matí del dissabte per a estirar una mica les cames.

No son ni dos kilometres la distància entre Orient i la finca, per lo que fou un passeig agradable fins arribar al punt de partida.

L'estada permetè contemplar la bellesa del lloc i contemplar un grup que baixava el torrent per l'aigua.

Al voltant del migdia tornavem cap a Orient a on poguerem disfrutar d'un plat de porsella amb una mica de caragols i frit com a entrant. Ah! i un vi negre molt bò: Jaume Bennassar. Sencelles. 2006

1 comentario:

Juan Carlos dijo...

Que bien os lo montais. Me encanta que vayais a estos sitios, pues con las fotos me averiguais sitios placenteros. El de Orient es algo que me gustaría hacer. El único de vuestros "paseos" de sábado ya que los demás, pese al gran paisaje, da mucha pereza. Éste parece un poco asequible jajaja Buen inicio de semana. Un abrazo. Juanca